Tijdschriften

Als lid van KIVI krijg je maandelijks het tijdschrift De Ingenieur.

Verder krijg je als lid van de afdeling Industrieel Ontwerpen o.a. korting op het abonnement van Product, het tijdschrift voor productontwikkelaars (€ 76,- i.p.v. € 136,50).

Voor meer tijdschriften met korting klik je hier
Voor meer informatie over boeken en publicaties voor de KIVI-leden klik je hier.

Leveringsvoorwaarden

Het bestuur van de afdeling IO heeft in 2010 besloten om leveringsvoorwaarden op te laten stellen voor onze leden. Hiermee willen we het lidmaatschap van de afdeling IO van KIVI aantrekkelijker maken voor freelancers en ontwerpbureaus. Mr. Marcoline van der Dussen van het kantoor CMS Derks Star Busmann heeft in overleg met enkele van onze leden deze voorwaarden opgesteld, gericht op de praktijk van de (zelfstandige) industrieel ontwerper.

Leden van KIVI, afdeling IO kunnen kosteloos gebruik maken van onze voorwaarden. Een PDF of een gedrukte versie is aan te vragen door een mail te sturen naar io@kivi.nl.

Opleidingen

KIVI biedt korting op vele opleidingen. Klik hier voor meer informatie

Verzekeringen

Ben jij goed verzekerd? Ook zakelijk verzekeren is via KIVI mogelijk. Kijk hier voor meer informatie over verzekeren en de mogelijkheid voor korting op zowel de verzekering als op je KIVI-lidmaatschap.

KIVI-ingenieurscoach

Mogen wij je helpen? Ervaren ingenieurs kunnen jou als coach ondersteunen in het gebruiken van ons netwerk en het vormgeven van jouw carrière. Kijk hier voor meer informatie