Contact

Het algemene adres van de afdeling is: mechanica@kivi.nl


 

 

Bestuur

Guido Zwart voorzitter
Conrad Hessels penningmeester

 

Guido Zwart

Conrad Hessels

Mijn naam is Conrad Hessels en ik ben student Werktuigbouwkunde aan de technische universiteit Eindhoven. Mijn master-richting is ‘Thermo Fluids Engineering (TFE)’.

Ik ben lid geworden van het bestuur van KIVI afdeling mechanica omdat ik het belangrijk vind om ingenieurs bij elkaar te brengen. Dit bevordert innovatief denken, maar het verbeterd ook transparantie in de arbeidsmarkt. KIVI’s belangrijkste rol, naar mijn mening, is om te werken als een netwerk voor ingenieurs niet alleen tussen bedrijven, maar ook tussen bedrijven en universiteiten.

In mijn vrije tijd werk ik vaak op mijn vaders boerderij en interesseer ik me in hoe al die werktuigen mechanisch in elkaar zitten.


 

Dieudonnee Cobben

Mijn naam is Dieudonnee Cobben. Ik studeer zowel Innovation Science als Innovation Management op de TU in Eindhoven.

Naast mijn functie als secretaris van de Regio-Limburg-Zuid en lid van de KIVI-Ledenraad, ben ik student bestuurslid bij afdeling Mechanica. We leven in een wereld die innoveert met een hoge snelheid. De mechanica afdeling geeft mij de mogelijkheid om bij te blijven met de laatste ontwikkelingen op het gebied van innovatie en geeft me daarnaast de mogelijkheid om mijzelf te ontwikkelen.


 

Dieter Vleugels

Mijn naam is Dieter Vleugels. Na het afronden van de studie Lucht en Ruimtevaart aan de universiteit van Delft ben ik aan de slag gegaan bij Airbus Defence and Space Netherlands in Leiden als Mechanical engineer voor zonnepaneel projecten. Naast mechanical engineering ben ik ook intensief betrokken bij het innovatieteam, met name initiëren van nieuwe initiatieven, contacten met andere industrieën opzetten en genereren van nieuwe producten (concepts). Mijn ervaring op gebied van mechanica is voornamelijk op gebied van dynamica en FEM modellering.

Mijn motivatie om in het KIVI afdelingsbestuur mechanica te zitten is om met deze club engineers, bedrijven en andere geïnteresseerden een platform te bieden voor uitwisseling van ideeën en vakkennis en zo de belangrijkheid van ons vakgebied in toekomstige ontwikkeling te onderstrepen.  

In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk bezig met het medium kortfilm als organisator van het festival LISFE en spendeer ik tijd aan de ontwikkeling van een eigen sportvliegtuig.