Bijeenkomst
23 t/m 24 september 2023

Maker Faire Eindhoven

Ontdek de spannende wereld van robots en fashiontech op Maker Faire 2023 in Eindhoven! Op 23 en 24 september wordt dit buitengewone evenement gehouden. Er is voor ieder wat wils!

RZN Noord-Brabant
CWTe Antennes
6G
15 september 2023
09:30 uur - 16:00 uur

CWTe 6G Symposium Beyond-5G project MyWave

The Center for Wireless Technology (CWTe) cordially invite you to the CWTe 6G Symposium which is scheduled with the closing event of our last Beyond-5G project MyWave on 15th September, see programme below. The PhD students of the MyWave project will present the results of their work during the poster session after the lunch break. The talks are given by members of the 6G Future Network Services project, a new growths fund (groeifonds) project that was granted this year and that sets out to bring the Netherlands in a leading position for the sixth generation mobile communications.

TC Noord-Brabant
Debat
14 september 2023
15:30 uur - 18:00 uur

Techcafé | Contaminatie in de Hightech

Contaminatie wordt steeds belangrijker vanwege de toenemende precisie van machines. In de toeleveringsketens van bedrijven zoals ASML en Thermo Fisher is contaminatie een belangrijk onderwerp. Bij het Techcafé zullen we de vraagstukken bespreken die in deze sector spelen en tevens verkennen hoe ondernemers met dit thema omgaan.

RZN Noord-Brabant
Prof.dr. Koen Kok
Energietransitie
13 september 2023
11:45 uur - 13:00 uur

Terug kijken E Lunch webinar: Wat zijn de uitdagingen en kansen voor het Elektriciteitssysteem in Transitie?

In dit lunchwebinar gaan we het hebben over een aantal aspecten uit de inaugurele rede "Het Elektriciteitssysteem in Transitie" van prof. dr. Koen Kok, die hij op 10 maart 2023 uitsprak bij Technische Universiteit Eindhoven. Dat wordt een interessant verhaal over uitdagingen en kansen in de energietransitie, gericht op het elektriciteitssysteem. Tijdens het webinar zal nader worden in gegaan op mogelijke oplossingen in de bedrijfsvoering van het elektriciteitsnet en zullen deze worden belicht.

EL Noord-Brabant
EV
7 september 2023
12:00 uur - 12:45 uur

Terugkijken ElaadNL: Webtalk #54 Stopcontacten Op Land (SOL)

Ernst Menten en Paul Broos behandelden de studie en mogelijkheden van het "Stopcontact op Land" (SOL) tijdens de ElaadNL Webtalk #54.

EL Gelderland
Symposium
7 juli 2023
11:45 uur - 17:00 uur

Fontys: Symposium Projectpresentaties Studententeams met uitreiking KIVI prijs aan winnend team

KIVI Electrical Engineering is te gast bij Fontys in Eindhoven bij de afdeling Technische Natuurkunde. De studenten zijn begin dit jaar begonnen met hun project en die gaan de resultaten aan ons presenteren, waarbij er na elke presentatie tijd is om vragen te stellen en feedback te geven. Het zijn in totaal 13 projecten, waarvan er 4 als beste gekozen zijn door de docenten. Over deze 4 projecten zal een KIVI-jury daarna overleggen welk project er als beste uitkomt, waaraan de KIVI-Fontys prijs zal worden overhandigd.

EL Noord-Brabant
picture1.png
International, English, TMC
28 juni 2023
17:00 uur - 21:00 uur

MIT SDM (System Design and Management)

As KIVI International Engineers, we are looking forward to hosting you at our third event of 2023, at TMC which is located at the beautiful High Tech Campus in Eindhoven. This is also the second time we will host an event at TMC.

KIE Noord-Brabant
2023-06-27 Power Electroniscs & Energy Storage event
Power Electronics
27 juni 2023
09:30 uur - 17:00 uur

Terug kijken presentaties Power Electronics & Energy Storage event

Het Power Electronics & Energy Storage event vindt plaats op 27 juni 2023. Ook dit jaar wordt de combinatie met het Energy Storage event gemaakt. Vermogenselektronica en energieopslag kennen veel raakvlakken en zijn veelal onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zo profiteer je tijdens de gecombineerde editie van de aanwezige vakkennis op het gebied van zowel vermogenselektronica als energieopslag. De breedte van de markt, namelijk toepassers, ontwikkelaars, toeleveranciers en kennisinstituten komen bijeen op het Power Electronics en Energy Storage event. Met vakgenoten worden visies, ervaringen en kennis uitgewisseld.

EL Noord-Brabant
Ebusco
Bedrijfsbezoek
23 juni 2023
14:45 uur - 17:00 uur

EBUSCO, specialist in elektrische bussen.

Ebusco richt zich op het ontwikkelen, produceren en op de markt brengen van 100% elektrische stads- en streekbussen en bijbehorende ecosysteem.

NML Noord-Brabant