Vakblad Geotechniek

Vakblad Geotechniek is een informatief en promotioneel onafhankelijk vakblad dat beoogt kennis en ervaring uit te wisselen, inzicht te bevorderen en belangstelling te kweken voor het gehele geotechnische vakgebied.


Het vakblad verschijnt vier maal per jaar (excl. specials). De ontwikkelingen op het gebied van geotechniek gaan snel. Het vakblad Geotechniek brengt alle ontwikkelingen op overzichtelijke wijze in beeld voor hen die op de hoogte willen blijven. Elke uitgave bevat dan ook direct bruikbare en praktische informatie. U vindt op Geonet de abstracts van artikelen uit Geotechniek, met - indien beschikbaar - een link naar het volledige artikel.

Leeswijzer

Vanaf 2000 tot en met 2006 zijn - op een paar uitzonderingen na -  alleen samenvattingen beschikbaar (geen complete pdf's). 

Vanaf 2007 tot en met 2013 is van ieder artikel een losse pdf beschikbaar.

Vanaf 2014 tot heden zijn de artikelen alleen terug te vinden in volledige, digitale uitgaven op Issuu. De links op Geonet leiden wel direct naar de juiste pagina in het magazine. De artikelen in de digitale uitgaven zijn alleen online in te zien. Ze kunnen indien gewenst besteld worden via de website van Vakblad Geotechniek. De abstracts van alle artikelen zijn te vinden op Geonet.

Zoeken

U kunt specifiek zoeken op Geonet in titels en samenvattingen van de artikelen met behulp van Google. Laat daarvoor in het zoekvenster van Google uw zoekterm vooraf gaan door "site:www.kivi.nl/afdelingen/geotechniek/geonet/literatuur/geotechniek" (zonder de aanhalingstekens!).