Voor elkaar Van Egmond Groep
Bedrijfsbezoek
10 december 2019
14:30 uur - 17:30 uur

Hoe anticipeert Van Egmond Groep op vragen, die bij de klant leven?

Binnenkort staat er een bezoek gepland van ingenieursvereniging KIVI aan Van Egmond Groep in Doetinchem. Van Egmond Groep bestaat uit een drietal bedrijven, namelijk Elektrogroothandel, Industriële Automatisering en Kenniscentrum en is gericht op het leveren van goederen en diensten op het gebied van elektrotechniek en industriële automatisering. Een noemswaardige ontwikkeling binnen Van Egmond Groep is dat zij midden dit jaar Elauma Waagmeester heeft overgenomen. Elauma Waagmeester is een gespecialiseerde elektrotechnische groothandel voor de industrie, machine- en panelenbouw. Deze overname betekent dat Van Egmond Groep haar positie in de industriële markt in West-Nederland aanzienlijk versterkt. Naast de bestaande vestigingen in Doetinchem, Weert, Veghel en Barendrecht heeft Van Egmond Groep nu ook vestigingen in Den Haag, Zaandam en Rhoon. De activiteiten van Van Egmond Groep gaan verder dan het leveren producten en diensten op het gebied van elektrotechniek en industriële automatisering en het delen van kennis. Zo houdt Van Egmond Groep de ontwikkelingen in de markt goed in de gaten en anticipeert hierop door innovatieve tools te ontwikkelen en nuttige trainingen te organiseren binnen diverse sectoren en industrieën. Van Egmond Groep kijkt er naar uit om ons op 10 december 2019 te ontvangen in Doetinchem. Voor deze dag is een programma samengesteld.

EL Gelderland
Bedrijfsbezoek
17 oktober 2019
15:00 uur - 18:00 uur

HoSt Bio-Energy Installations

Leverancier van biogasinstallaties, vergassingsinstallaties, biomassa warmte/kracht systemen en biomassaketels

RON Overijssel
Activiteit
6 juni 2019
10:00 uur - 17:00 uur

TValley 2019

Op 6 juni vindt het jaarlijkse TValley congres plaats bij Saxion in Enschede. Het congres is ontstaan door een samenwerkingsverband tussen kennisinstellingen, overheden en bedrijven op het gebied van mechatronica.

RON Overijssel
Activiteit
28 mei 2019
15:45 uur - 18:00 uur

KIVI Innovation Drinks Twente: Formule 1

Op 28 mei staat er weer een KIVI Innovation Drink op het programma met interessante sprekers. Thema is dit keer Formule 1.

KST Overijssel