Foto TNO webinar Switch naar het hybride energiesysteem
Energietransitite
1 februari 2023
15:00 uur - 16:00 uur

Terugkijken TNO webinar: Switch naar het hybride energiesysteem

Hoe kan ons toekomstig elektriciteitsnet stabiel en betaalbaar blijven? Hoe kunnen slimme energiemanagement-oplossingen de integratie van grote hoeveelheden door offshore windparken geproduceerde elektriciteit in het energiesysteem vanaf 2030 ondersteunen? Ontdek technologische en maatschappelijke oplossingen van het toekomstige energiesysteem en de SWITCH-faciliteit in dit webinar en discussieer mee.

EL Noord-Holland
Vuurwerk (Sterretje)
Energietransitie
18 januari 2023
11:45 uur - 13:00 uur

Terugkijken E Lunch webinar: ‘IJZERsterke energietransitie met vuurwerk’

Deze jaarwisseling werd weer veel vuurwerk afgestoken in Nederland. Maar wist u dat dit vuurwerk ook de oplossing kan zijn voor seizoensopslag van duurzame energie? In deze online lunchlezing zal Conrad Hessels van de Technische Universiteit Eindhoven u in ongeveer 45 minuten “verlichten” over de beloftes, die ijzerpoeder voor de Energietransitie in petto heeft!

EL Noord-Brabant
AT Opstap naar weerbaarheid 10 november 2022
Security
10 november 2022
11:30 uur - 16:00 uur

Opstap naar (digitale) weerbaarheid / Herstelvermogen: 'Voorbereid op een digitale nachtmerrie’.

Op donderdag 10 november vond de vijfde editie van het online symposium ‘Opstap naar weerbaarheid’ plaats. Deskundigen van binnen en buiten Agentschap Telecom zijn tijdens het gratis symposium in gegaan op het herstelvermogen na een digitaal incident. In vier verschillende (gratis) webinars hebben diverse deskundigen het herstelvermogen bij ICT-incidenten nader toegelicht.

TC Utrecht