web stats

EDTAEURODEFENSE

Internationale samenwerking

KIVI Defensie en Veiligheid maakt deel uit van de European Federation of Defence Technology Associations (EDTA). De federatie bestaat uit 11 verenigingen in 10 Europese landen: Nederland, Duitsland, België, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Zwitserland, Tsjechië, Denemarken en Finland.

Door uw lidmaatschap van KIVI heeft u tevens toegang tot dit internationale netwerk van defensie-ingenieurs. Leden van KIVI DV kunnen – vaak met flinke korting – deelnemen aan activiteiten die georganiseerd worden door één van onze Europese collega-verenigingen. Meer informatie over EDTA en door partnerverenigingen georganiseerde activiteiten op www.fedta.eu. Word lid van de EDTA Linkedin groep of like de EDTA facebook pagina.

De EDTA heeft een samenwerkingovereenkomst met EURODEFENSE, eennetwerk van 14 aangesloten nationale verenigingen, die zich gezamenlijk richten zich op grotere bewustwording van de gezamenlijke belangen van de Europese defensie en veiligheid. EURODEFENSE is voornamelijk actief op het gebied van Defensie en Diplomatie. Zie www.euro-defense.eu voor meer informatie.

Leden kunnen activiteiten voor de EDTA-kalender op de site laten plaatsen via de voorzitter van de afdeling Defensie en Veiligheid. Email: dv@kivi.nl