VDL ETG Almelo
Hightech
8 juni 2023
12:00 uur - 16:00 uur

ETF: Bedrijfsbezoek aan VDL ETG

VDL ETG Almelo realiseert systeemintegraties van mechatronische (sub)systemen en modules voor OEM’s van hightech kapitaalgoederen. Als systeemleverancier beslaat onze waardeketen alles van (co-)ontwerp tot onderdelenproductie, montage en kwaliteitscontrole. In-huis faciliteiten omvatten machining, high-speed frezen, precisieslijpen, plaatwerkerij, lasersnijden, mechanische en elektrische (clean room) assemblage, testen, product certificatie en onsite installatie.

KS Overijssel
Grote_zaal.jpg
Vergadering
23 mei 2023
18:00 uur - 21:30 uur

ALV Defensie en Veiligheid 2023

Dit jaar organiseren we de ALV van onze afdeling in het KIVI gebouw in Den Haag

DV Zuid-Holland
foto CWTe
Radar
3 april 2023
16:00 uur - 17:30 uur

CWTe - Signal Reconstruction for FMCW RADAR Interference Mitigation using Deep Unfolding and Algorithmic Radar

The Center for Wireless Technology (CWTe) bi-monthly* colloquium webinar will have two speakers in this colloquium/webinar on interesting wireless topics: There will be two speakers in this colloquium/webinar on interesting wireless topics: Jeroen Overdevest, NXP – Signal Reconstruction for FMCW RADAR Interference Mitigation using Deep Unfolding Corné van Puijenbroek, TU/e – Algorithmic Radar: a novel low-power and flexible architecture

TC Noord-Brabant
Typex
Crypto
7 februari 2023
16:30 uur - 21:00 uur

Slides Hoe crypto de loop van de geschiedenis door de jaren heen heeft bepaald!

De voortschrijdende ontwikkeling van encryptie heeft de geschiedenis op bepaalde moment kenmerkend bepaald. Paul Reuver en Marc Simons beheerders van het Cryptomuseum zullen demonstraties geven met de oude electro)mechanische crypto apparaten en lezingen verzorgen over markante gebeurtenissen met encryptie in het verleden, deze waren bepalend voor de loop van de geschiedenis, waarna de sluier wordt opgelicht over de huidige stand aan ontwikkelingen op het Crypto-vlak.

TC Noord-Brabant
Robuuste dienstverlening en moderne toegang ICT
ICT
31 januari 2023
19:00 uur - 21:30 uur

Terugkijken 'Robuuste ICT-dienstverlening in de praktijk met risico gebaseerde (moderne) toegang'

Robuuste ICT-dienstverlening in de praktijk met o.a. risico gebaseerde (moderne) toegang met Zero Trust Architecture. Als een dienst (bijvoorbeeld een Internet of VPN-dienst) van een bedrijf onverwacht uitvalt dan levert dat vaak een slecht imago op bij klanten en investeerders. De praktijk leert dat het vermijden van uitval niet eenvoudig is. Zero Trust is een beveiligingsmodel voor bedrijven om zich effectiever aan te passen aan de complexe informatieomgeving, die de hybride werkplek voor mensen omarmt, apparaten en gegevens beter kan beschermen, op elke gewenste locatie, thuis, op het werk en in de cloud.

TC Zuid-Holland
Foto SD WAN - SASE NETWORKING
SD-WAN/SASE
26 oktober 2022
19:00 uur - 21:30 uur

Slides Software Defined Wide Area Networks (SD-WAN) met cloud gebaseerde Security (SASE)

Voor organisaties met meerdere locaties die nog traditioneel verbonden zijn (MPLS, KPN/Vodafone/Tele2 private netwerk etc) en hun internetverkeer afhandelen in een centraal datacenter zijn er nu nieuwe mogelijkheden, die hen meer flexibiliteit, een betere eindgebruikerservaring, een betere beveiliging en vaak ook nog een kostenbesparing bieden.Door SD-WAN (Software Defined Wide Area Network) in te zetten als vervanging van de traditionele verbinding en deze vervolgens te koppelen met Cloud gebaseerde security (SASE) kunnen al deze nadelen in 1x worden weggenomen, met als extra voordeel dat ook thuiswerkers aan de SASE security kunnen worden gekoppeld.

TC Zuid-Holland