Geotechniekdag 2021: Hello World, 9 november 2021

Het thema van de Geotechniekdag 2021 is “Hello World”. Dit thema vertegenwoordigt twee verschillende aspecten van ons vakgebied. “Hello World” staat voor de eerste stapjes die een beginnend programmeur zet. Maar het kan ook gelezen worden als de verhouding tussen ingenieurs en hun omgeving. We zien in de wereld van de civiele techniek snelle ontwikkelingen plaatsvinden op het gebied van digitalisering en datascience. Maar we zien ook dat onze omgeving hogere verwachtingen heeft van onze ontwerpen en inspraak wenst in de oplossingsrichting, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid, circulariteit en ecologische impact. Hello World, de geotechnisch adviseur in dialoog met de wereld. De kansen die digitalisering biedt helpen ons om sneller tot de betrouwbare en optimale ontwerpen en projecten te komen waar de omgeving om vraagt. Met het thema “Hello World” van de Geotechniekdag 2021 laten we zien dat Geotechniek midden in deze wereld staat.

Voor wie?
De dag is bedoeld voor deskundigen en belangstellenden op het gebied van de geotechniek in dienst van overheid, ontwerp- en ingenieursbureaus, gespecialiseerde adviesbureaus, opdrachtgevers, aannemers, waterschappen, wetenschappelijk onderwijs in Nederland en België.

Locatie
De Flint, Amersfoort, Conickstraat 60, 3811 WK Amersfoort.

Aanmelden
Klik
hier voor het aanmeldformulier.
De prijzen zijn:

  • KIVI of Ie-net lid € 275
  • Niet lid € 350,-
  • Student  € 15,-
  • Gepensioneerd € 50,00
  • Docenten hbo/CGF € 50,00

Prijzen zijn excl. BTW.

Programma
Klik hier voor het definitieve programma.

Expositieplein

Op het expositieplein van de Geotechniekdag 2021 staan de volgende organisaties:
Geomil Equipment, Tensar, Joosten Concepts, Deltares, Keller Funderingstechnieken, Cofra, NVAF, Hektec BV, Boskalis, A.P. van den Berg, Allnamics, Crux Engineering BV, CEMS BV, TenCate Geosynthetics, KIVI, Geoconstruct, Uretek, PAOTM , MBS Kelderbouw, Huesker, Voorbij Funderingstechniek, CloudPiling, MBS Kelderbouw en Sensar.

De plattegrond met de stands vind je hier.

Wij hopen je dan te mogen ontmoeten!