Geotechniekdag 2021: Hello WorldProgramma

We zijn dit jaar zeer verrast met het hoge aantal binnengekomen abstracts voor de Geotechniekdag 2021. Er is dan ook besloten het programma hierop aan te passen en meerdere parallelle sessies toe te voegen.

De thema’s die tijdens de parallelle sessies aan de orde komen, zijn:
1. Projecten in een complexe omgeving
2. Parametrisch ontwerpen
3. Circulariteit en duurzaamheid
4. Meten, monitoren en experimenteren

Keynote sprekers:

  • Professor Ken Gavin, TU Delft: Wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van grond-constructie interactie en de effecten van klimaatverandering op infrastructuur.
  • Paulus Eckhardt, directeur Digitale Transformatie en Innovatie bij Ballast-Nedam zal met zijn lezing met titel “Digitalisering & Geotechniek: Het nieuwe fundament?”, inzicht geven in de laatste praktische ontwikkelingen die gaande zijn en die een directe relatie hebben met het werk en het vakgebied van de geotechnicus.
  • Kostas Kaltekis is Senior Geotechnical Consultant within Fugro and involved in the development of advanced engineering ground models for offshore applications.

Locatie

We zijn zeer verheugd te mogen mededelen dat dit jaar gekozen is voor De Flint in Amersfoort. Deze locatie is centraal gelegen en goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. De mooie Theaterzaal heeft een indrukwekkende stijl met karakteristieke theatereigenschappen, waardoor het een bijzondere uitstraling is voor de Geotechniekdag.

Expositieplein

Naast het interessante dagprogramma dat je kunt volgen, is ook het expositieplein meer dan een bezoekje waard. Op deze markt vind je een groot aantal stands vanuit het bedrijfsleven, die toonaangevende producten laten zien en de nieuwste ontwikkelingen presenteren.

Wil je ook je organisatie presenteren op de Geotechniekdag?

Indien je wilt exposeren op de Geotechniekdag, dan kun je dit kenbaar maken bij Angelique van Tongeren, tel. 070-3919890 of email: geotechniekdag@kivi.nl. De indeling van de stands vindt plaats op volgorde van binnenkomst van de aanmeldingen.

Wie zijn er al bij?

Op het expositieplein van de Geotechniekdag 2021 staan de volgende organisaties:
Geomill Equipment, Tensar, Joosten Concepts, Deltares, Keller Funderingstechnieken, Cofra, NVAF, Boskalis, A.P. van den Berg, Allnamics en TenCate Geosynthetics.

Wij hopen je dan te mogen ontmoeten!