5G Masterclass Antennebeleid 2020 July 02
5G
2 juli 2020
16:00 uur - 17:00 uur

5G Masterclass Antennebeleid

5G Masterclass door Louwrens Wemekamp van het Antennebureau. 5G is de nieuwste generatie mobiele communicatie en is de opvolger van 4G. 5G is veel sneller, kan veel meer data versturen, is betrouwbaarder en zorgt ook nog voor een langere batterijduur. Dankzij deze voordelen is er een hoop nieuwe toepassingen mogelijk. De gemeenten spelen een belangrijke rol bij de uitrol van het nieuwe mobiele netwerk. Naast dat ze een aanspreekpunt zijn voor inwoners en organisaties, voeren ze ook overleg met de telecomproviders over de plaatsing van nieuwe antennes. In een serie masterclasses, onder het thema smart cities and communities, worden medewerkers van gemeenten, provincies en overheden bijgepraat over een specifiek onderwerp door een deskundige. De eerste 5G masterclass in deze serie over lokaal antennebeleid.

TC Groningen
Webinar
30 juni 2020
09:30 uur - 12:00 uur

Webinar Artificial Intelligence: ethische afwegingen en standaarden

Steeds meer organisaties vinden het belangrijk om ethisch verantwoorde AI-toepassingen te ontwikkelen. Maar wat is precies ethisch verantwoord? En hoe ontwerp je AI-systemen die aan ethische richtlijnen voldoen? Hierover gaan we tijdens dit webinar in gesprek.

EL Zuid-Holland
DC
26 juni 2020
15:00 uur - 16:00 uur

Webinar Stichting Gelijkspanning NL: Beantwoording vragen (4e van 5)

Morgen is het zover.. ..Dan behandelen Ronald en Henry de veel gestelde vragen uit de andere webinars en de ingezonden vragen via de Whatsappgroep, LinkedIn groep of mail. Vergeet je niet aan te melden en tot morgen!

EL Noord-Holland
EV
24 juni 2020
14:00 uur - 15:00 uur

EVBox Webinars EV Politics: What' s happening in North America and Europe?

Scaling up EV infrastructure: What regulatory framework do we need? EV policies: What's happening in Europe? Hosted by Aaron Fishbone

EL Zuid-Holland
DC
19 juni 2020
15:00 uur - 16:00 uur

Webinar Stichting Gelijkspanning NL: Veiligheid (3e van 5)

Webinar Gelijkspanning & Veiligheid op 19 juni 2020 3e van 5

EL Noord-Holland
Webinar
18 juni 2020
12:00 uur - 13:00 uur

Webinar HoTT-event Performanceverbetering Maintenance

Tijdens het tweede webinar HoTT-event Performanceverbetering maintenance op donderdag 18 juni delen keynote sprekers Marcel de Vreede van Shell en Henk van der Heide van Stork best practices van procesoptimalisatie in onderhoudsactiviteiten bij asset owners. Deelnemers leren meer over werken met de HoTT-tool en werken aan procesverbetering.

EL Zuid-Holland
Power Electronics
16 t/m 19 juni 2020

Power Electronics event online: een unieke editie. Kijk de webinars terug.

Het Power Electronics Event vindt digitaal plaats in week 25. Het doel van dit event is de diversiteit van toepassingen, innovaties en kennis te presenteren op het gebied van Power Electronics. Meer informatie over hoe u online kan deelnemen aan dit event volgt snel. Het programma is samengesteld in overleg met de deelnemers. Op deze manier is er een kwalitatief sterk programma neergezet waarbij zowel de praktijk als de wetenschap aan bod komen.

EL Gelderland
Power Quality Online Event Elaad NL.jpg
Power Quality
10 t/m 11 juni 2020

Power Quality Web online events are open at June 10 & 11

ElaadNL is very proud to present a great program featuring some of the leading experts in the field of Power Quality. Webinars - The PQ Edition of the Global EV Charging Test – June 10 and 11, 2020 Electric vehicles, DC fast charging stations and other devices with converters such as wind turbines and solar panels: the electricity grid has a lot of new traffic from energy consumers and suppliers. How do we maintain the quality of our supply voltage and prevent disturbances? This will be the central theme during the second edition of the Global EV Charging Test event, the Power Quality edition on June 10 and 11. You are cordially invited to participate in the Power Quality webinar!

EL Gelderland
Webinar
5 juni 2020
15:00 uur - 16:00 uur

Webinar Stichting Gelijkspanning: Toepassingsgebieden (2e van 5)

Tweede in een serie van vijf webinars over gelijkspanning en de toepassing hier van in het energielandschap.

EL Zuid-Holland
Webinar
4 juni 2020
09:00 uur - 09:45 uur

Webinar Energie en kosten besparen met noodverlichting? Zo doe je dat.

Energie besparen moet! Kantoorgebouwen die niet over energielabel C beschikken mogen in 2023 niet meer als kantoor gebruikt worden. Van TL overstappen op LED ligt dan voor de hand. En daarmee komt de noodverlichting in beeld. Maar… is het verstandig om nu direct op stel en sprong over te stappen? In dit webinar wordt aangeven wat ‘natuurlijke momenten’ zijn om noodverlichting aan te pakken én welke extra voordelen te behalen zijn door het systeem van noodverlichting te koppelen aan een gebouwbeheerssysteem. Zaken zoals energiebesparing, 24/7-controle, zelf testmomenten bepalen en levensduurverlenging van armaturen komen aan bod.

EL Zuid-Holland