Congres
15 mei 2019
08:15 uur - 17:00 uur

Process Safety

Processes with hazardous chemicals

RBT Zuid-Holland
CongresVeiligheidinhetOnderhoud.jpg
Activiteit
5 februari 2019
10:00 uur - 18:00 uur

Veiligheid in het Onderhoud

Ongevallen in de industrie gebeuren niet zelden tijdens onderhoudswerkzaamheden. Het zijn immers altijd ‘ongewone’ situaties waarin veiligheidssystemen soms zijn uitgeschakeld en het volgen van de juiste procedures van het grootste belang is om het werk veilig uit te voeren. Maar al heb je alles schijnbaar op orde, soms gedragen mensen zich toch onveilig en veroorzaken een ongeluk, hoe kan dat dan nog? Om een bijdrage te leveren in het verlagen van het aantal ongevallen tijdens onderhoud, organiseert de KIVI afdeling Maintenance i.s.m. NVDO het congres

MAI Gelderland
Activiteit
30 november 2018
13:30 uur - 18:00 uur

Inschatten langetermijnrisico's

Langetermijnontwikkelingen in Risicobeheer: Veiligheid, beveiliging en weerstand tegen externe effecten (Resilience) en diverse technologiegebieden in hun relatie tot veroudering (Ageing).

RBT Zuid-Holland
Activiteit
8 november 2018
16:45 uur - 21:00 uur

ICDuBo + Ledenvergadering

Het Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen in Rotterdam / ex RDM-locatie • is met 2500 m² expositieruimte het meest toonaangevende kenniscentrum voor alle fasen van duurzaam bouwen; • dat omvat naast de feitelijke bouwzaken ook de inrichting en installaties en RO-aspecten van projecten; • informeert partijen uit de bouw, vastgoed en installatiesector over alle relevante, actuele duurzaamheidsaspecten waaronder ook energiezaken; • verzorgt een directe koppeling tussen opdrachtgevers, toeleveranciers, ontwerpers, adviseurs, onderwijs- en kennisinstellingen; • richt zich op kennistoepassing en samenwerking tussen de partijen; • is een sector waar met name bij innovatieve ontwikkelingen een goed maatschappelijk verantwoord risicobeheer een belangrijke rol speelt.

RBT Zuid-Holland
Symposium
29 maart 2018
16:00 uur - 20:00 uur

Resilience en Risicobeheer

Wat leren we van Houston en voor de Botlek?

RBT Zuid-Holland
Symposium
28 juni 2017
16:00 uur - 20:30 uur

Irrationele beslissingen en risico's

Werksymposium Emotionele en irrationele beslissingen bij het beheersen van risico's. Lastige dilemma's, zoals Tjernobyl en de 1 mei viering.

RBT Zuid-Holland